Hoppa till textinnehållet

påverkas du som bankkund av corona

Coronaviruset förändrar hela tiden läget – både på börsen men också genom beslut om resor och liknande som ställs in. Därför har vi samlat information om vad som gäller och kommer löpande att uppdatera dig om läget om hur du som bankkund påverkas. Se nedan. 

Tidaholms Sparbank inför amorteringslättnader för privat- och företagskunder

I den extrema situation vi just nu befinner oss i möter banken dagligen många privat- och företagskunder som påverkas av effekterna av covid-19. Företag med likviditetsproblem och privatpersoner som varslas om uppsägning är särskilt utsatta. Tidaholms Sparbank kommer därför erbjuda vissa amorteringslättnader för privat- och företagskunder. Har du eller ditt företag påverkats negativt av coronaviruset och behöver amorteringsbefrielse? Ansök via någon av länkarna nedan.

 

För dig som företagare

Tips om din ekonomi i samband med coronaviruset!

Vi finns här för dig!

Som kund är du alltid välkommen att kontakta oss. Just nu rekommenderar vi dig att göra dina ärenden via appen, internetbanken eller telefon.

Privatavdelningen

Hur påverkas min resa?

Har du en planerad resa eller funderar på att boka? Vi har samlat information om vad som gäller vid avbeställning och om du blir sjuk på resmålet.

Italien

Vad händer världens börser?

Följ våra experters syn på marknaden och hur du bör tänka just nu.

Woman and man looking at a computer screen.

Smarta apptips för en enklare vardag

Med omtanke om de riskgrupper som finns och för att undvika att coronaviruset sprids vidare ber vi dig som känner dig sjuk eller har rest till något av riskområdena att undvika våra kontor och istället använda vår app eller vår internetbank för att göra dina banktjänster.

Mer information

Vanliga frågor och svar i spåren av corona

Många hör av sig till oss nu med frågor i anslutning till coronaviruset. Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar.

Stöd till företag i coronavirusets spår

Många företag kommer att påverkas. För att mildra effekterna har regeringen lagt fram några förslag.

Läget börsen - våra experter kommenterar

Se våra experter Johannes Bjerner och Mattias Isakson kommentera läget på börsen med anledning av corona.

Hur påverkar en epidemi min ekonomi?

Andreas Wallström diskuterar med Viktor Engberg i vår podd Låt oss prata! om hur epidemier som corona kan påverka vår ekonomi.