Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Låt pengarna jobba!

Man polerar bil

Att låta överskottslikviditeten växa är ett enkelt sätt att öka företagets lönsamhet. Oavsett om pengarna behövs igen nästa vecka eller först om ett par år, kan vi erbjuda ett lämpligt alternativ. Nedan ser du några av våra placeringsalternativ. Innan du gör din placering bör du rådgöra med din rådgivare eller revisor.

 


  

Fonder

Svensk Likviditetsfond Plus!

Fond med svenska räntebärande värdepapper och låg risk. Passar särskilt bra för placering av överskottslikviditet på kort sikt (från 6 månader). Har tidigare bara varit tillgänglig för placeringar över 1 miljon kronor, men är nu öppen för placeringar från 150 000 kronor!

 

Access Trygg - fond i fond med i huvudsak räntebärande tillgångar

Access Trygg är en så kallad fond-i-fond, alltså en fond som i sin tur placerar i flera olika fonder. Fonden placerar i värdepappersfonder från såväl Swedbank Robur som andra fondförvaltare. Normalt placeras 10 procent i aktiefonder och 90 procent i svenska räntefonder.

 

Access Försiktig - fond i fond med inslag av aktier

Access Försiktig ett lämpligt alternativ för företaget som är villig att ta en viss risk och kan avvara pengarna 2-3 år. Access Försiktig är en så kallad fond-i-fond, alltså en fond som i sin tur placerar i flera olika fonder. Fonden placerar i värdepappersfonder från såväl Swedbank Robur som andra fondförvaltare. Fonden placerar normalt 25 procent i aktiefonder och 75 procent i räntefonder.

 


 

Bankkonto

Kapitalkonto Företag - hög ränta från första kronan

Du kan sätta in valfritt belopp på kontot, till exempel som en extra buffert. Räntan gäller från första kronan och pengarna finns tillgängliga för uttag.
 

 


 

Aktieindexobligation SPAX

SPAX - trygghet med god tillväxt

SPAX ger möjlighet till god avkastning när den underliggande marknaden utvecklas gynnsamt. Vi erbjuder ett flertal SPAX med olika löptider, från 1 till 5 år. SPAX ger alltid som lägst nominellet belopp minus courtage tillbaka vid löptidens slut.

 

Stäng Skriv ut