Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vill du jobba på bank?

Kontorschef i Mullsjö_höstlövrbank och Tidaholms Kommun

Tidaholms Sparbank är en självständig sparbank som är marknadsledande inom sitt verksamhetsområde. Banken har kontor i Tidaholm och Mullsjö med sammanlagt 38 anställda. Vi har under många år haft en positiv utveckling med god kundtillströmning och god lönsamhet. Med anledning av att vår kontorschef i Mullsjö fått nya arbetsuppgifter i banken utlyser vi denna tjänst:

Vi söker en kontorschef till vårt Mullsjökontor!

Vi söker dig som tycker om att jobba med människor och affärer. Du skall ha goda ledaregenskaper, vara strukturerad och ha lätt för att kommunicera.

Som kontorschef på vårt Mullsjökontor blir din roll att ansvara för aktiviteter och bearbetning av Mullsjökontorets privatmarknad samt utveckla Mullsjökontoret, vilket består av 9 medarbetare.

Som kontorschef ingår du i bankens ledningsgrupp där du förväntas vara aktiv i frågor som rör hela bankens utveckling och framtid.

Som person är du en lagspelare där säljledning, coachning och uppföljning är självklarheter. Du har förmågan att skapa arbetsglädje och ett positivt arbetsklimat. Har du bankerfarenhet och erfarenhet av kreditgivning är det extra meriterande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
VD Jan Blennow tel 0502-185 59
facklig företrädare Eva Fredriksson tel 0502-185 38

Din ansökan kan du skicka via e-mail till jan.blennow@tidaholms-sparbank.se

Ansökan skall vara oss tillhanda snarast, dock senast 2017-11-24.

Stäng Skriv ut