Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vill du jobba på bank?

Tidaholms Sparbank är en självständig sparbank som är marknadsledande inom sitt verksamhets-område. Banken har kontor i Tidaholm och Mullsjö med sammanlagt 38 anställda. Vi har under många år haft en positiv utveckling med god kundtillströmning och god lönsamhet.

Kommunikatör

Ledig tjänst_kommunikatör_panorama

Vi söker dig som vill arbeta med extern och intern kommunikation i digitala kanaler, men även andra typer av kommunikationsarbete som t ex marknadsföring, annonser och trycksaker. I arbete ingår också att utifrån bankens kundbas hitta lämpliga kundgrupper för riktade aktiviteter samt förberedelser och genomförande av kundaktiviteter och kundträffar.

Kunskap och erfarenhet
Vi söker dig som har utbildning inom media och kommunikation och som har erfarenhet av att ha arbetat som kommunikatör, informatör eller journalist. Du är en van kommunikatör och en snabb och säker skribent. Du har god vana av att arbeta i Photoshop, InDesign eller liknande program och rör dig vant i sociala medier.

Personliga egenskaper
Du är en ansvarstagande person som kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en i laget. Du ska också känna dig bekväm med att ha externa kontakter i ditt arbete.

Förutsättningar för tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du är anställd i Tidaholms Sparbank vilket innebär att du har tjänstgöringsort både i Tidaholm och Mullsjö. Vissa aktiviteter inom ditt arbetsområde hålls på kvällstid. Även helgaktiviteter kan förekomma. Du ska ha tillgång till egen bil.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Jan Blennow tel 0502-185 59.
Facklig företrädare Eva Fredriksson tel 0502-185 38.
Ansökan skall vara oss tillhanda senast 26 januari.

Lantbruks- / företagsrådgivare

Ledig tjänst_företagsrådgivare/lantbruksrådgivare_panorama

Bankens företagsavdelning består av sex personer med ansvar för bankens företags- och lantbrukskunder. Som lantbruks-/ företagsrådgivare ansvarar du för en egen kundbas som du skall bearbeta och utveckla. I arbetet ingår även att aktivt knyta nya kunder till banken.

Personliga egenskaper                   
Du som söker är utåtriktad, tycker om att arbeta med människor och har förmågan att i kontakt med kund skapa förtroende för långsiktiga kundrelationer. Du har vilja och sinne för att göra affärer och ser en utmaning i att utveckla och skapa nya affärsrelationer.


Kunskap och erfarenhet                   
Du har erfarenhet av kreditgivning till lantbruk och har eller är beredd att ta Swedseclicenser inom området. Eftergymnasiala studier inom ekonomi eller lantbruksområdet är en fördel.
                   
För mer information om befattningen är du välkommen att kontakta VD Jan Blennow tel 0502-185 59, företagsmarknadschef Maritha Stäveryd tel 0502-185 04 eller facklig företrädare Eva Fredriksson tel 0502-185 38.
                   
Din ansökan kan du skicka via e-mail till:
maritha.staveryd@tidaholms-sparbank.se eller via brev till Maritha Stäveryd, Tidaholms Sparbank,  Box 23, 522 21 TIDAHOLM.

Ansökan skall vara oss tillhanda senast 2 februari

Stäng Skriv ut