Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Tidaholms Sparbanks utbildningsstipendiater!

Stipendiater 2017_Tidaholms Sparbank
Fr v: Simon Johansson, Julia Hoffman och Olliver Forsgren.

Till 2017 års stipendiater på gymnasienivå utsågs Simon Johansson, Rudbecksgymnasiet i Tidaholm och Julia Hoffman, Västerhöjdsgymnasiet i Skövde som båda har läst Samhällsvetenskapliga linjen. Simons nästa steg är att ta värvning inom det militära och utbilda sig till gruppbefäl för spaningssoldater i Boden. Därefter blir det flytt ner till Lund för att läsa på juristprogrammet. Julia är intresserad av att skriva och uttrycka sig i text och ska studera vidare för att utvecklas och få kunskaper om hur man skriver på professionell nivå.

Till 2017 års stipendiat på högskolenivå utsågs Olliver Forsgren, uppvuxen i Tidaholm men läser och bor numera i Linköping och studerar till maskiningenjör på universitetet. Vid sidan om utbildningen så genomför han lite mer avancerade projekt. Bland annat så har han byggt en robotgräsklippare samt en laserskärningsmaskin och nu är planerna på att bygga en CNC-fräs. I framtiden vill han planera, konstruera och förverkliga sina idéer.

Tidaholms Sparbanks styrelse delar varje år ut utbildningsstipendier till studerande som på ett positivt sätt ägnar sig åt sina studier inom högskolan respektive gymnasieskolan. Ett stipendium delas ut till studerande vid högskola med 10.000 kronor och med vardera 5000 kr per stipendier till studerande vid gymnasieskola.


Vad ska du tänka på som söker?

  • Du bör vara mantalsskriven i eller ha annan anknytning till Tidaholms Sparbanks verksamhetsområde.
  • Vem är du? Berätta kortfattat om dig själv.
  • Därför söker du stipendiet? Berätta gärna vad du tänker göra med pengarna.
  • Varför ska just du få stipendiet?
  • Bifoga gärna betyg, meritförteckning, intyg m.m.


Glöm inte att lämna telefonnummer, adress och mejladress där du kan bli nådd.


Märk ansökan med "Tidaholms Sparbanks utbildningsstipendier" och skicka din ansökan till:
Tidaholms Sparbank, Box 23, 522 21 Tidaholm.

2018 års stipendiater är utsedda. Nästa ansökningsomgång är 1 januari - 15 mars 2019

Stäng Skriv ut