Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Tryggt & Säkert

Om du har det ” svarta” Sparbankskortet med dig har du alltid en buffert mot oförutsedda utgifter, en trygg reskamrat att hålla i handen.

Det "svarta" kortet byts ut i höst. Läs mer >

Trygghet

 • Automatiskt avbeställningsskydd för resor och en av marknadens bästa rese-och olycksfallsförsäkringar.
 • Diskmaskinen går sönder, bilreparationen blev dyrare än väntat. Du får en buffert mot oförutsedda utgifter.
 • E-faktura. Du stämmer av transaktionerna varje månad och bestämmer själv vilken summa du vill betala in.

Säkerhet

 • Du kan stänga av kortet för internet- och utlandsköp med hjälp av appen som är kopplad till kortet. Där kan du också se ditt saldo och dina senaste köp.
 • Inga pengar dras automatiskt från ditt konto. Du godkänner och betalar med faktura.

Förmånliga kreditvillkor

 • Räntefri kredit på upp till 50 dagar
 • Du slipper ta lån hos Tv-handlaren, bilverkstan, resebyrån etc. I stället samlas dina inköp på en och samma faktura.
 • Med det "svarta" Sparbankskortet har du 10 000 till 100 000 kr i kredit. Du kan snabbt och enkelt få tillgång till extra pengar för att slå till när tillfället är det rätta.
Stäng
 

Tjänster kopplade till kortet

Sparbankskortet_min bank

Pris

Priset för dig som har ett Bankkort är 195 kronor per år. Övriga betalar 250 kronor per år. Kontantuttag i Sverige och utomlands kostar 3% på uttaget belopp lägst 35 kronor.
Räntan på det "svarta" Sparbankskortet är STIBOR 3 månader + 11% och ändras kvartalsvis. Om du väljer att ansluta till e-faktura så slipper du betala faktureringsavgiften på 25 kronor.Vad ingår i det "svarta" Sparbankskortet?

Det "svarta" Sparbankkortet har flera smarta funktioner som gör det tryggt och säkert att handla med. Här kan du läsa mer om hur det fungerar och vad som ingår i kortet.

 • Förmånliga kreditvillkor

 • Betalkorts-appen

 • Säkra kortet för internetköp

 • Registrerar E-faktura

 • Kontaktlös betalning

 • Erbjudanden

De vanligaste frågorna

 1. 1

  Hur fungerar det Svarta Sparbankskortet?

  Med det svarta Sparbankskortet har du ett betal- och kreditkort som är förmångligare än de flesta andra kreditkort på marknaden med upp till 50 dagars räntefri kredit på alla inköp. När fakturan kommer väljer du om du vill betala hela beloppet eller dela upp det över en längre tid. Med detta kort har du bland annat tillgång till både lokala och rikstäckande erbjudanden, avbeställningskydd och reseförsäkring som komplement till din hemförsäkring med mera.

 2. 2

  Hur anmäler jag E-faktura?

  Du registrerar dig för E-faktura i din internetbank under fliken betala/överföra. Välj anmäl E-faktura och sök efter Tidaholms Sparbank och klicka på fortsätt. Välj anmäl och fyll i dina personuppgifter och ditt kontonummer som du finner på din faktura (har du inte fått någon faktura än så kontaktar du oss så tar vi fram det åt dig). Skicka iväg din anmälan. Om du väljer att få dina fakturor elektroniskt i din internetbank så slipper du aviavgiften.

 3. 3

  Vad kostar det att ha kortet?

  Priset för dig som har ett ordinarie Bankkort 195 kronor per år. Övriga betalar 250 kronor per år. Kontantuttag i Sverige och utomlands kostar 3% på uttaget belopp lägst 35 kronor. Räntan på det "svarta" Sparbankskortet är STIBOR 3 månader + 11% och ändras kvartalsvis. Om du väljer att ansluta till e-faktura så slipper du betala faktureringsavgiften på 25 kronor. Du kan jämna ut utgifterna mellan månaderna. Det ökar din handlingsfrihet och du har möjlighet att handla när tillfället är det rätta. Du kan välja att betala hela månadens belopp när fakturan kommer eller så kan du välja att använda din beviljade kredit, och göra månadsinbetalning av skulden, dock minst 150 kr plus ränta.

 4. 4

  Hur laddar jag ner appen?

  Ladda ner appen ”Tidaholms Sparbank” från App Store eller Google Play och registrera dig genom att ange ditt personnummer och mobilnummer. En engångskod kommer att skickas i form av ett SMS till det angivna telefonnumret. Vid första inloggningen måste denna engångskod bytas ut till en valfri fyrsiffrig kod som du själv väljer. Tänk på att inte förvara denna kod synligt! Har du Mobilt Bank-ID kan du välja att logga in med hjälp av den, istället för att använda koden.

 5. 5

  Hur beställer jag Mobilt BankID?

  1. Ladda ner BankID säkerhetsapp i App Store, Google Play eller Windows Store
  2. Beställ Mobilt BankID i mobilbanken (under Inställningar eller Betala & överföra, internetbanken eller på bankkontoret
  3. Skapa en säkerhetskod som du använder sen när du använder Mobilt BankID

 6. 6

  Hur säkrar jag kortet för internethandel?

  När du handlar med ditt Sparbankskort på nätet så används den uppgraderade säkerhetslösningen ”One Time Password”. Tjänsten fungerar på så sätt att när du handlar på internet så måste du bekräfta ditt köp med en engångskod, som skickas via sms till ditt mobilnummer. Du behöver inte göra någon registrering innan, utan detta sker i samband med det första köptillfället.

 7. 7

  Hur spärrar jag kortet?

  Om du måste spärra ditt svarta Sparbankskort ringer du 08 791 49 59.

Allmänna villkor Sparbankskortet

Ladda ner våra allmänna villkor som gäller för det svarta Sparbankskortet.Stäng Skriv ut