Spärrtjänst

Om olyckan är framme och din plånbok eller väska går förlorad gäller det att snabbt ta tillbaka kontrollen över dina värdehandlingar. Registrera dina bank- och kreditkort, din mobiltelefon och dina ID-handlingar så behöver du bara ringa ett enda samtal för att få hjälp.

ID-skydd

Att få sin identitet kapad är obehagligt, tidskrävande och kan leda till ekonomisk förlust. Med ID-skydd kan du få råd om hur du kan minska risken för att bli utsatt för ID-kapning. Du kan även få personlig hjälp att upptäcka ett bedrägeri och försöka begränsa konsekvenserna om du blir utsatt.

Nyckelservice

Har du någonsin funderat på hur värdefull din nyckelknippa faktiskt är? Nyckelknippan är vår ständige följeslagare men tyvärr lätt att glömma, förlägga eller tappa bort. Med Nyckelservice ökar du chansen att få tillbaka dina förlorade nycklar.

Nödkontanter

Om du är utomlands och förlorar något av de kort som du har registrerat hos Tenerity, kan du ha rätt att få låna nödkontanter av Tenerity när kortet spärrats genom spärrtjänsten.

Objektregistrering

Skapa ett digitalt register över dina värdesaker som till exempel dator, smycken och viktiga dokument. På det viset har du snabb tillgång till en översikt om du skulle bli av med något.