Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Vill du jobba på Tidaholms Sparbank?

Gruppbild-konversation

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Att forma din egen och andras framtid. Skapa växtkraft genom idéer och kapital. Förändrar, förbättra och förverkliga. Öppna nya dörrar och stänga gamla. Välkommen att jobba hos oss!

Lediga jobb

Vi söker utredare mot penningtvätt!

 

Intresserad av att arbeta på Tidaholms Sparbank?

Välkommen att skicka in en spontanansökan till

 

Vi söker utredare mot penningtvätt

Vi i Tidaholms Sparbank tror på en bankverksamhet som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Vår lokala förankring och unika möjligheter till att vara en del i samhället är ett av verksamhetens fundament. Vi har kontor i Tidaholm och i Mullsjö och det där därifrån vi driver vår verksamhet. Tidaholms Sparbank har funnits i över 100 år och banken har byggts upp för att vara en stabil bank där kunderna kan känna sig trygga. Vi är också en miljöcertifierad bank som arbetar aktivt för att skapa en hållbar utveckling där vi lever och verkar.

Ny_tjanst_panorama

Dina arbetsuppgifter
I rollen som AML-handläggare arbetar du med utredning, kontroll och uppföljning mot penningtvätt och därtill närliggande områden. Du är också behjälplig i övriga arbetsuppgifter på avdelningen. Du kommer att arbeta i sparbankens transaktionsgranskningssystem där du har en drivande roll i att kvalitetssäkra verksamhetens arbete mot penningtvätt. I tjänsten förekommer regelbunden kundkontakt, ansvar för myndighetsförfrågningar samt utbildning och stöttning till intern personal i AML-relaterade frågor. Utöver detta stöttar du upp i övriga förekommande bankuppgifter och arbetar på uppdrag av bankens särskilt utpekade befattningshavare för AML-frågor. Arbetet utförs i huvudsak på kontoret i Tidaholm men arbete i Mullsjö förekommer också. 

 

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara och kan tydligt och enkelt förmedla information både i tal och skrift, ibland inför större grupper. Vidare trivs du att arbeta såväl självständigt som i grupp, är initiativtagande samt ansvarstagande. Vi tror att erfarenhet från en liknande roll på myndighet, bankerfarenhet med inriktning på utredningar eller motsvarande är en merit. Har du också utbildning inom ekonomi eller juridik är det ett plus men inget krav. 

 

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Rekryteringen för tjänsten sker i samarbete med OnePartnerGroup

 

Intresserad av tjänsten?

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

 

Sök tjänsten