Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Vill du jobba på Tidaholms Sparbank?

Ankedammarna-2

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Att forma din egen och andras framtid. Skapa växtkraft genom idéer och kapital. Förändrar, förbättra och förverkliga. Öppna nya dörrar och stänga gamla. Välkommen att jobba hos oss!

Lediga jobb

Vi söker privatrådgivare!

Se nedan för mer information och uppgifter om ansökan.

 

Vi söker privatrådgivare

Tidaholms Sparbank har kontor i Tidaholm och Mullsjö men våra 23 000 kunder finns spridda över hela Sverige. Vi är den lilla banken som tror på ett förhållande till kunderna som bygger på personligt bemötande och engagemang samtidigt som tillgänglighet och bra tekniska lösningar är en självklarhet. Vårt sätt att bedriva bank gör att vi har en ständig ström av nya kunder in i banken och vi behöver nu stärka upp med ytterligare medarbetare som vill vara en del i en spännande utveckling.

Gruppbild-konversation

Som privatrådgivare utvecklar du och fördjupar befintliga och nya kundrelationer. Du är utåtriktad, affärsinriktad och gillar nya utmaningar. Att ge bra service är för dig en självklarhet samtidigt som ditt arbete kännetecknas av noggrannhet och hög kvalitet. Du arbetar både med en egen kundbas och med nya kunder, samtidigt som du kan både ta och ge hjälp till dina arbetskamrater. Du arbetar i huvudsak med bankens bolånekunder men du har förmågan att identifiera kundens behov utifrån bankens hela sortiment. Om du har tidigare erfarenhet av kreditgivning till privatpersoner, Swedsec Bolånelicens och Swedsec Rådgivarlicens är det en merit.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Privatmarknadschef Gunilla Karlsson tel 0502-185 12
eller facklig företrädare Sara Anteryd tel 0502-185 17.

Din ansökan kan du skicka via e-mail till 

Vi kan komma att intervjua sökande efter 

hand och din ansökan skall vara oss tillhanda 

senast 2019-12-15.