Hoppa till textinnehållet

Vill du jobba på Tidaholms Sparbank?

Gruppbild-konversation

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Att forma din egen och andras framtid. Skapa växtkraft genom idéer och kapital. Förändrar, förbättra och förverkliga. Öppna nya dörrar och stänga gamla. Välkommen att jobba hos oss!

Lediga jobb

Vi söker företagsrådgivare!
Läs mer om tjänsten och ansök nedan. 

 

Intresserad av att arbeta på Tidaholms Sparbank?

Välkommen att skicka in en spontanansökan till

 

Vi söker företagsrådgivare!

Vi tror på en bankverksamhet som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Lokal förankring och unika möjligheter till att vara en del i samhället är ett av våra fundament. Verksamheten drivs genom kontor i Tidaholm och i Mullsjö. Tidaholms Sparbank har funnits i över 100 år och banken har byggts upp för att vara en stabil bank där kunderna kan känna sig trygga. Vi är också en miljöcertifierad bank som arbetar aktivt för att skapa en hållbar utveckling där de lever och verkar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som företagsrådgivare ingår du i ett team där du ger finansiell rådgivning och skräddarsyr lösningar för bankens företags- och lantbrukskunder. Med kundens behov i fokus arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med finansiering, sparande, digitala tjänster och betallösningar. Du kommer ansvara för en egen kundbas med varierande kunder samt aktivt verka för att knyta nya kunder till banken. I rollen förekommer daglig kundkontakt både genom möten ute hos kund, digitalt och på banken samt vid kundträffar. 

 

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av bank och rådgivning mot företag. Har du dessutom en högskoleutbildning inom ekonomi är det meriterande. Vi ser gärna att du har Swedsec-licensering. 


Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse för företag och affärer, där du genom ett engagerat och lyhört sätt kan sätta dig in i kundens frågeställningar och problem. Du arbetar förtroendeingivande för att skapa långsiktiga kundrelationer, där ditt arbete präglas av tillgänglighet och god service.


Vidare är du analytisk och nyfiken där du på ett positivt sätt ser utmaningar i att utveckla och skapa nya affärsrelationer.

 

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse, placeringsort Mullsjö. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 14/3 2021, därför är du välkommen med din ansökan redan idag. Ansök via vår samarbetspartner OnePartnerGroup. Skicka in din ansökan här!