Skip to content

Vill du jobba på Tidaholms Sparbank?

Personalbild 2022

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Att forma din egen och andras framtid. Skapa växtkraft genom idéer och kapital. Förändrar, förbättra och förverkliga. Öppna nya dörrar och stänga gamla. Välkommen att jobba hos oss!

Bankjurist till Tidaholms Sparbank

Är du jurist och söker efter en ny roll med varierande vardag? Vill du arbeta för en personlig bank med stora utvecklingsmöjligheter? Tidaholms Sparbank söker nu efter en bankjurist till sin verksamhet, läs mer om tjänsten nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som bankjurist kommer du arbeta självständigt med ekonomisk familjerätt och affärsrätt ut mot privat- och företagskunder. Du kommer upprätta juridiska handlingar på uppdrag av kunder, samt agera stöd till bankens kundmötande personal i frågor som rör fullmakter, behörighet, arvsskiften med mera. Tjänsten innebär att du bevakar och implementerar förändringar i regelverk som rör ditt arbetsområde. I arbetet ingår att ge löpande rådgivning i juridiska frågor och du kommer ha nära och kontinuerlig kontakt med bankens kunder. Därutöver kommer du utbilda medarbetare, kunder och intresseorganisationer. Du kommer även medverka vid kundträffar samt informera skolklasser och utföra liknande uppdrag.

Vem är du?

Du har juristexamen eller likvärdig erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från bank eller om du tidigare arbetat med ekonomisk familjerätt eller affärsrätt. Du sköter dina arbetsuppgifter på ett självständigt, positivt sätt och trivs med stor frihet under ansvar. Du är driven och engagerad i ditt arbete samt har en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Vidare är du noggrann och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Körkort är ett krav för tjänsten. Du trivs i en roll med mycket samverkan, är ansvarstagande och trygg i din kunskap vilket gör att du kan stå för affärsområdets linje i dialoger med andra.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Tidaholms Sparbank med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Tidaholms Sparbank. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 073-084 68 16 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-03-19.