Hoppa till huvudinnehåll

Vill du jobba på Tidaholms Sparbank?

The staff

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Att forma din egen och andras framtid. Skapa växtkraft genom idéer och kapital. Förändrar, förbättra och förverkliga. Öppna nya dörrar och stänga gamla. Välkommen att jobba hos oss!

Vi söker just nu:

  • Privatrådgivare

Intresserad av att arbeta på Tidaholms Sparbank?

Välkommen att skicka in en spontanansökan till

 

Privatrådgivare till Tidaholms Sparbank

Privatekonomisk rådgivare
Kommun: Mullsjö

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Drivs du av att arbeta på en bank med stort kundfokus och det personliga mötet? Brinner du för att skapa goda affärer och nöjda kunder tillsammans med dina kollegor?

Om Tidaholms Sparbank

Tidaholms Sparbank är en fristående bank med kontor i Tidaholm, Mullsjö och snart Hjo med 48 tillsvidareanställda. Vi har över 120 år erfarenhet av att driva bank och vår lokala förankring ger oss en unik möjlighet att vara en del av samhällsengagemanget. Vi kan erbjuda de flesta banktjänsterna för privat- & företagskunder samt juridisk rådgivning för privatkunder och har idag ca 25 000 kunder. Tidaholms Sparbank är banken som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Sparbankerna har för fjärde året i rad fått utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder” och ”Sveriges nöjdaste företagskunder” i den årliga undersökningen SKI Bank 2023.

Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga gäng och fortsätta skapa lönsamhet och nöjda kunder på vårt kontor i Mullsjö.

Om tjänsten

Som privatrådgivare hanterar du kundens hela affär utifrån identifierat behov. Den största delen handlar om kundens bolåneaffär men innefattar också försäkring, spara och pension. Du hittar nya affärer hos nya och befintliga kunder och har en hög servicegrad för att ge kunden en positiv upplevelse av banken. Du hjälper, guidar och inspirerar dina kunder genom det personliga mötet men också via telefon eller digitala kanaler. Du har en egen kundbas men jobbar som ett team med dina kollegor.

Om dig

Vi söker dig som vill skapa goda och långsiktiga kundrelationer utifrån våra värdeord: engagemang, personlighet och tillgänglighet, där bra service är en självklarhet. Du är lyhörd för dina kunders behov och har förmågan att skapa förtroende hos dina kunder. Du är serviceinriktad, noggrann och affärsorienterad. Du ska trivas att arbeta i en företagskultur som präglas av gemenskap och lagkänsla.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har Swedsec-licens och tidigare erfarenhet inom bank & finans. Du har en akademisk ekonomisk utbildning, eller likvärdig som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

Vi ser gärna att du har en lokal förankring till Mullsjö-området.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 % med huvudsaklig placeringsort i Mullsjö.

Skicka din ansökan innehållande CV samt personligt brev till: personal@tidaholms-sparbank.se

Sista ansökningsdag: 22 oktober 2023 men urval och intervju sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av: Marie Oscarsson, kontorschef Mullsjö: 0392- 376 03

Vi ser fram emot din ansökan!